Kick off BZS Regio team in aanloop naar BZS Trophy U16 - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Kick off BZS Regio team in aanloop naar BZS Trophy U16

26 juni 2022 8:00


Terwijl de voorbereidingen voor de BZS Trophy in volle gang zijn, kwam ook de selectie voor het BZS Regioteam ter kennismaking bijeen.

De eerste selectie van 24 bestaat naast spelers van BZS uit onder andere spelers van Beesd, Buren, RKTVC, Theole en Vriendenschaar.  BZS is deze clubs zeer erkentelijk dat de spelers toestemming hebben gekregen om deel te nemen aan het Regio team waarbij het spelen op de BZS Trophy een prachtige ervaring zal zijn.
Met de deelname van AZ, Utrecht, Vitesse, Schalke 04, KRC Genk, Altinordu FK en Zaglebie Sosnowiec staat er een geweldige uitdaging te wachten maar dat maakt het tegelijkertijd enorm leuk.

In het kort is uit de doeken gedaan hoe de aanloop naar de BZS Trophy U16 op 20 en 21 augustus eruit zal gaan zien. De komende twee weken zal er getraind worden waarna het aantal spelers terug gebracht zal worden naar 18-19 spelers. Dan volgt er een vakantiebreak en begin augustus zal de definitieve selectie gaan toewerken naar het toernooi. De trainingen zullen onder leiding staan van Tolunay Sezer, Gill van Beurden en Roan van Wijk.

We wensen de trainers veel wijsheid bij het maken van de keuzes om tot een definitieve selectie te komen en de spelers een mooie tijd en mogelijk een onvergetelijke ervaring tijdens de BZS Trophy
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!