MO15 en JO14 sluiten de toernooienreeks met wisselend resultaat

14 juni 2022 6:00

Wederom een prachtige zonnige zaterdag als decor van de BZS toernooien. Nu waren het de MO15 en de JO14 die de strijd aan gingen met hun leeftijdsgenoten hetgeen vele spannende wedstrijden opleverde.

In de ochtend was het de beurt aan de MO15 en in de eerste wedstrijd van BZS brak de moeite met het benutten van kansen BZS direct op waardoor Tricht met de 0-1 winst aan de haal ging. Het zou voor BZS een terugkerend probleem blijken te zijn en dan wordt het moeilijk om wedstrijden te winnen.
BZS deed dan ook niet mee in de strijd om de eerste prijs. Wilhelmina en DC Driebergen daarentegen behaalden wel de finale en maakten er een spannend slotstuk van. De 1-1 eindstand zorgden ervoor dat strafschoppen de beslissing moesten brengen en dat deeed FC Driebergen het beste !

's Middags sloten de JO14 de toernooienreeks af en de vraag was of de jongens nog één keer konden vlammen. Hoewel BZS zeker niet haar beste spel liet zien, werd toch op doelsaldo de finale bereikt. Daarin moest BZS het opnemen tegen een oude bekende, BVV. Helaas bleek BZS niet bij machte om de Bossche machine te stoppen waardoor het genoegen moest nemen met de tweede plaats.

Daarmee kwam er een eind aan de einde seizoenstoernooien en kan BZS terugkijken op een reeks zeer geslaagde toernooien. Dank aan alle deelnemende teams, scheidsrechters en iedereen die de toernooien mede mogelijk hebben gemaakt.
Tot volgend jaar !

Op 20 en 21 augustus zal de internationale BZS Trophy U16 plaats vinden met topdeelnemers zoals o.a. AZ, Vitesse, FC Utrecht, Schalke 04, KRC Genk en Altinordu FK.

Daar zijn veel vrijwilligers voor nodig. Wil jij meehelpen aan dit fantastische evenement, neem dan contact op met Otto van Stijn of Bram Bosch of stuur een berichtje naar bzstrophy@vv-bzs.nl