De dag van de JO12-1: Onverwacht, maar met een dikverdiende gouden rand! - vv BZS

Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

De dag van de JO12-1: Onverwacht, maar met een dikverdiende gouden rand!

22 mei 2022 11:30


Soms zijn de meeste onverwachte kampioensfeestjes de mooiste! Op zaterdag 21 mei jl. speelde JO12-1 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in de eerste klasse.
In de wetenschap dat het kampioenschap alleen mogelijk was bij een gelijkspel van GJS en Drechtsteden (die later die dag zouden spelen) werd er door hard te werken en goed samen te spelen een 6-1 overwinning op de mat gelegd.

Daarmee hield het team het zo belangrijke doelsaldo op peil. De week ervoor werd er door goed samen te spelen en 100% inzet te tonen een 15-0 overwinning geboekt waardoor BZS aanspraak bleef houden op de nummer één positie als de concurrenten punten zouden laten liggen.

Het ongelooflijke en onverwachte gebeurde: Drechtsteden-GJS eindigde in een 1-1 gelijkspel! Snel werd iedereen weer opgetrommeld en kon er een mooi feestje worden gevierd. Na een rondrit in de vrachtwagen van De Heus (onwijs bedankt) en de uitreiking van de medailles werd er samen nog….… gevoetbald;)!

Na tijdens de Covidpandemie al eerder bovenaan te hebben gestaan in een niet afgemaakte competitie, zijn de mannen van JO12-1 dikverdiend kampioen geworden 💛💙.

Mark, Anne, Bart, Mario en Martin hebben hard moeten werken om de voetbalkwartjes te laten vallen en geven nu het stokje over aan iemand anders. Via deze weg willen wij de trainers nogmaals bedanken voor hun inzet en enthousiasme om deze jongens individueel en als team door te ontwikkelen.

Figo, Vico, Mats, Niels, Kasper, Jimi, Ruben, Thijs, Jack, Armin, Justin en Finn: we zijn supertrots op jullie en wensen jullie een succesvol, gezellig, uitdagend seizoen in de hoofdklasse volgend jaar!

image1v1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!