Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

Ik word scheidsrechter, jij ook ?

26 november 2021 7:15


De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen?

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en/of volwassenen op een sportieve en plezierige wijze met elkaar de strijd aangaan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij B.Z.S. via Otto van Stijn, 06-44155063 of secretaris@vv-bzs.nl en je kunt meteen beginnen met fluiten!

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.
Samen bepaal je welke leeftijdscategorie je gaat fluiten, wat je doelen zijn, of je een opleiding wilt volgen en regel je een scheidsrechterstenue.

Persoonlijke ontwikkeling

Als scheidsrechter kun je jezelf op persoonlijk vlak sterk ontwikkelen. Je leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal communiceren. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld goed van pas komen.

Opleiding volgen

Wil je een opleiding volgen? Klik op onderstaande foto en bekijk het overzicht van alle arbitrageopleidingen die de KNVB aanbiedt.

19161457.jpg

Hoger niveau

Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten. De KNVB biedt cursussen aan voor enthousiastelingen die graag hogerop willen en zich willen ontwikkelen tot de nieuwe Björn Kuipers of Danny Makkelie. We bieden opleidingen en modules voor alle niveaus, van pupillenscheidsrechter tot het Ontwikkeltraject Scheidsrechters (OTS).Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!