BREAKING: BZS LEGT HANS SCHRIJNER VAST ALS TECHNISCH COÖRDINATOR

17 november 2021 8:00

Doordat Dirk, Arjo en Patrick, aangaven te willen stoppen als TC, zijn wij verheugd met de aanstelling van Hans Schrijner per 1 december 2021 als Technisch Coördinator bij BZS.

Wij bedanken Dirk, Arjo en Patrick voor hun tomeloze inzet voor BZS in de afgelopen jaren. Hans wordt verantwoordelijk voor het hele technisch beleid binnen BZS en wordt hierbij door de jeugdcoördinatoren ondersteund. Naast docent op een
basisschool in Culemborg is Hans verbonden aan de KNVB waar hij verschillende functies zoals regiocoach, docent TC trainer opleidingen en talentenscout heeft bekleed. In het verleden heeft hij de functie Technisch Coördinator bij Nivo Sparta en TEC succesvol vervuld. BZS heet Hans hartelijk welkom en wenst hem veel succes.