VERSLAGEN 4E KLASSE G ZUID 1

3 oktober 2021 23:45

Wilhelmina speelt verschrikkelijk en verliest van Maliskamp
VIERDE KLASSE G Coen van Overbeek had zijn ploeg nog nooit zo slecht zien spelen. Tegen Maliskamp ging zijn elftal met 2-1 onderuit.

Maliskamp – Wilhelmina 2-1 (2-0) 16. 1-0 Jasper van Schijndel, 43. 2-0 Lauran de Bekker, 88. Jasper Netten 2-1.

Moment van de wedstrijd: Wilhelmina speelde de slechtste wedstrijd sinds het aantreden van Coen van Overbeek. ,,Ik denk dat we de eerste helft wel 40 tot 50 ballen bij Maliskamp inleverden.”

Bijzonderheid wedstrijd: ,,Vorige week speelden wij tegen Buren. Dat heeft bijvoorbeeld niets met voetbal te maken. Die komen met veertien mensen alleen maar hangen en wurgen. Wilhelmina probeert te voetballen, en dat willen wij ook. Met onze strijd erbij kunnen wij dan het verschil maken”, vertelt Maliskamp trainer Willem van den Berg

Nulandia – Buren 2-0 (1-0) 20. Jules Ruijs 1-0, 70. Teun van de Donk.

Moment van de wedstrijd: Nulandia won haar eerste wedstrijd. ,,Dat is wel lekker”, weet speler Stef van den Hurk. ,,Wij willen graag kampioen worden. We hebben een paar routiniers in de selectie en dit dus voor hun de laatste kans”, aldus Van den Hurk.

Bijzonderheid wedstrijd: Hij wil nog iemand complimenteren. ,,Bij ons staat Gijs Kerkhof in de basis. Die is pas zestien en speelt erg goed. Hij gaf een goede assist bij de 1-0.”

ELI - Boskant 1-2 (1-1) 2.1-0, 30.1-1 Stef van de Laar, Rens van de Weijdeven 1-2.

Moment van de wedstrijd: Dat Boskant er met de winst van doorging was niet vanzelfsprekend. Het kreeg in de tweede minuut al een doelpunt tegen.

Bijzonderheid wedstrijd: ,,Bij de tegenstander waren drie basisspelers op vakantie en dat kwam ons niet slecht uit”, weet Boskant trainer Peter van der Heijden

Teisterbanders – Boxtel 1-0 (1-0) 35. 1-0

Moment van de wedstrijd: ,,Het is voorin roeien met de riemen die we hebben. We zitten nog steeds zwaar in personele problemen. Daarom kun je ook op niemand kwaad worden als je verliest. Het is even niet anders. Normaal moeten we tegen dit soort ploegen punten pakken, maar het feit is dat zij vier punten hebben en wij nul”, weet trainer Frank van Oers.

Bijzonderheid wedstrijd: “Weer de nul, alleen aan de verkeerde kant”, grapt Van Oers.

MEC’07 - Jan van Arckel 1-3 (0-0) 50. Kevin Schreuder 0-1

Moment van de wedstrijd: Jan van Arckel had wederom veel de bal, en verzuimde om dat snel om te zetten in doelpunten. ,,Het was inderdaad een beetje zoals vorige week”, aldus trainer Giel Goesten.

Bijzonderheid wedstrijd: Hij zag dat een invaller goud waard bleek. ,,Ik bracht in de rust Kevin Schreuder. Die maakte al na vijf minuten de 0-1. Vorige week speelde hij een kwartier, nu een helft.”

Bron: Brabants Dagblad