Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

nijntje Beweegdiploma gaat door !

10 september 2021 6:00


Niet alleen het tweede deel van de pilot reeks nijntje beweeglessen is weer opgestart, maar nu al is afgesproken dat het nijntje Beweegdiploma bij BZS een vervolg krijgt.

Het enthousiasme bij zowel de kinderen als de ouders is groot. De ouder-kind variant wordt door de ouders (moeders) erg gewaardeerd. Het is een uurtje samen bewegen en quality time met je kind en tegelijkertijd een sociaal gebeuren.

Wat is het nijntje Beweegdiploma?

Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.
Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje.

Interesse? Kom gerust eens kijken!

Heb je interesse om aan de nieuwe voorjaarsreeks deel te nemen, kom dan vooral op een donderdagochtend eens tussen 9.00 en 10 uur bij BZS kijken. De lessenreeks duurt nog t/m 18 november (in de herfstvakantie is er geen les).

IMG-20210909-WA0001.jpg
Delen

Lees meer over:
BZS nijntje

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!