BZS Trophy bedankt sponsoren en vrijwilligers

3 september 2021 7:30

De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op de 1e editie van de BZS Trophy. Er is een basis gelegd voor een mooie traditie en binnenkort start dan ook weer de voorbereiding voor 2022. Dit alles was echter niet mogelijk geweest zonder alle vrijwilligers en sponsoren.

Namens de organisatie maar ook de bezoekende clubs een enorm groot BEDANKT!

Op alle fronten waren de vrijwilligers zowel in de voorbereiding als in de uitvoering op de toernooidag zelf onmisbaar en droegen in grote mate bij aan het slagen van deze BZS Trophy.

Anderzijds kan een dergelijk evenement niet zonder sponsoren en we zijn onze sponsoren dan ook zeer erkentelijk. We hopen dat de aanwezige sponsoren een plezierig verblijf hebben gehad tijdens de BZS Trophy en hebben gezien dat er een goede basis is gelegd voor de volgende editie.

De ambitie is er om door te groeien met de BZS Trophy naar een absoluut topniveau en daarbij zijn sponsoren onontbeerlijk. Wat zou het toch mooi zijn om de absolute top van Nederland en enkele europese topclubs naar Beusichem te krijgen.

Een (foto)verslag is terug te zien op https://www.bzs-trophy.com/

Lees meer over:
BZS Trophy sponsoren vrijwilligers