Feyenoord, K Beerschot VA en FC Volendam naar Int. BZS Trophy U13, dd 22 augustus 2021

2 mei 2021 6:00

Zoals onlangs reeds gemeld, is het deelnemersveld voor de Int. BZS Trophy U13 2021 compleet. Inmiddels zijn alle teams bevestigd en kunnen we bekend maken welke clubs er op 22 augustus naar Beusichem komen. BZS, dat zal uitkomen met de nieuwe U14, is gastheer van de volgende clubs:

sc Feyenoord, FC Volendam, JVOZ, Zeeburgia, K. Beerschot VA (Belgie), Alemannia Aachen en FC Iserlohn (beiden Duitsland). We zijn er trots op dat deze clubs met hun U13 teams deelnemen aan de 1e editie van de Internationale BZS Trophy U13. De teams spelen op topniveau en staan garant voor kwaliteit, getuige ook de vele voetbalprofs die hun jeugdopleidingen voortgebracht hebben.

Het moet een fantastisch terugkerend evenement worden voor zowel de deelnemende teams, scheidsrechters, supporters, vrijwilligers als sponsoren en daarmee Beusichem en de gemeente Buren definitief op de voetbalkaart zetten.

Uiteraard kan een dergelijk evenement niet zonder sponsoren. Wilt u zich als sponsor aan het toernooi verbinden en bent u nog niet benaderd? Neem dan gerust contact op met Edwin Timmer of Arnold Tornbroers: 06-20767465 / sponsorzaken@vv-bzs.nl .

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een speciale toernooi website waar altijd het laatste toernooi nieuws te vinden zal zijn. We houden u op de hoogte.

Voor in de agenda: zondag  22 augustus 2021 - Int. BZS Trophy U13, mis het niet !

Lees meer over:
BZS BZS Trophy BZS Trophy U13