Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

LET OP: Zondag 11 juli: Seizoensafsluiting met straten voetbal en jeugd spelen

14 april 2021 11:00


Vanwege het stappenplan van het kabinet is de seizoensafsluiting verplaatst van 4 juli naar 11 juli. Op zondag 11 juli 2021 a.s. willen we als BZS, indien de omstandigheden het toe laten, dit vreemd verlopen seizoen toch positief afsluiten. Zowel onze leden als familie en vrienden zijn van harte welkom. Er wordt een groot stratenvoetbaltoernooi gehouden voor alle inwoners uit de dorpen, Beusichem, Zoelmond, Asch en Ravenswaaij, deelnemers zijn geboren voor 1-1-2006.

Tevens is er tegelijkertijd voor de jongere jeugd deze dag een Jeugdspektakel waarbij ze zich volledig kunnen uitleven. Eind van de middag sluiten we af met een gezamenlijke barbecue waarvoor iedereen zich apart dient op te geven.

Stratenvoetbal

Een team bestaat uit 1 keeper en 5 veldspelers plus eventuele wissels.  Deelnemers zijn geboren voor 1 januari 2006. Doorlopend wisselen toegestaan. De spelers moeten woonachtig zijn in dezelfde straat, een combinatie van straten is toegestaan.  Er is 1 gast speler toegestaan. Deze mag niet woonachtig zijn in een straat die zelf deelneemt. 

Een team heeft eenheid van voetbalshirts, maak anders gebruik van hesjes. meld je team hieronder aan.

 

aanmelden_blauwe_balk.png

Delen

Lees meer over:
BZS familie jeugd jeugdspektakel seizoensafsluiting slotdag spellen straten voetbal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!