Sponsors


          Onze sponsors denken aan ons! Denken jullie aan onze sponsors?

BZS weer van start met voetbal voor de MINI 's

24 februari 2021 7:15


In deze corona tijd kan op voetbalgebied bijna niets worden gedaan. Toch is BZS er in geslaagd om een nieuwe voetbal activiteit op te starten, namelijk voetbal voor de mini’s.

Wat houdt het minivoetbal bij BZS in?
In de loop van de jaren zijn kinderen op steeds jongere leeftijd gaan voetballen. Regelmatig beginnen kinderen al op 4-jarige leeftijd. BZS is hier een maand geleden op ingesprongen door te starten met het minivoetbal.  

Hoewel er flexibel met de leeftijden wordt omgesprongen, is het minivoetbal vooral bedoeld voor kinderen van 4 en 5 jaar. Het minivoetbal wordt gespeeld op een klein veld. Aan de kinderen worden op een leuke, simpele, speelse en overzichtelijke wijze de eerste beginselen van het voetbalspel bijgebracht. De mini’s oefenen op een heel kindvriendelijke wijze op dribbelen, schieten, passen, passeren, etc. Doorgaans wordt afgesloten met een onderling partijtje voetbal.

Spelenderwijze leren voetballen, waarbij het plezier voorop staat!!
Spelvreugde staat, zoals gezegd, voorop. Daarnaast voetballen de mini’s in een vertrouwde omgeving op het sportpark van BZS op vaste tijden (de zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur). De trainingen staan onder leiding van Kim en Ilse.

Inmiddels hebben zich al 9 spelers aangemeld en staat de inschrijving nog open voor spelertjes die ook op de zaterdagochtend een balletje willen trappen. De eerste trainingen zijn gratis en vooral bedoeld om te kijken of de kinderen het leuk vinden. De contributie na deze periode bedraagt € 35,- per half seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!